Van Kompakt V540G

Planlösning i V540G

VanPilote_V540G2-545x270

Den kortaste modellen bland Pilote vans har en begränsad längd (5,41m), men innehåller allt du behöver. Den finns som standard i viktklassen 3,5 ton med en motor på 120 hk. Det är den idealiska modellen för användning i alla terränger. I staden eller på landsbygden.

Vardagsrum

Denna husbil på 5,41m har ett stort dinettutrymme där 4 personer kan sitta bekvämt tack vare ett bord med förlängning och de djupa sittdynorna på bänken.
USB-portarna är lätt åtkomliga när du behöver ladda upp dina elektriska apparater.
Bordet är monterat på skenor och kan skjutas i någondera riktningen för att ge utrymme. Det kan även flyttas ut ur bilen, för att till exempel sitta och äta lunch ute i solen.

Kök

Köksenheten är utrustad med en kombinerad diskho och gasolspis med 2 lågor och piezotändning, som kan förstoras med hjälp av den inskjutbara förlängningen. 3 lådor (med stötdämpare) och ett takskåp där du kan förvara dina köksattiraljer.

Välj ditt kylskåp

85 L VITRIFRIGO KOMPRESSIONSKYLSKÅP

  • Stor volym trots litet utrymmesbehov.
  • Integrerad frys.
  • Airlock stängningssystem.
  • Positiv dörrstängning.
  • Vent position-system som håller dörren på glänt, för att undvika otrevliga lukter under vinterförvaringen.
 
 

Badrum och toalett

Det tvärställda badrummet i V540G garanterar ett stort och bekvämt duschutrymme. Ett antal förvaringar finns omkring tvättstället och mittspegeln.

Rum

Som namnet anger har V540G en infällbar säng, med Bultex komfortmadrass på ribbförsedd sängbotten. Bäddens maximala mått är 135 x 194 cm. Många takskåp har placerats på båda sidor om bädden, och de döljer även USB-portar. I tillval kan du låta lägga till ett större klädskåp i sovrummet.Under sängen finns ett stort lastutrymme där du kan förvara allt nödvändigt och lätt få tillgång till utrymmet för gasol och färskvattentank.

Technical informations

Längd
5.41 m
Bredd
2.05 m
Sittplatser
4
Sovplatser
2+2 tillval
Matplatser
4
Last
800 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg
Die Vorteile unserer Pilottransporter
Anpassbare Konfiguration
Eine sehr große Auswahl an Vans-Modellen, um Ihren Anforderungen so nahe wie möglich zu kommen
Ergonomie und Volumen
Intelligente Vorkehrungen für einen reibungslosen Verkehr in Fahrzeugen.
Back to Top