Vardagsrum

I V600G har du ett rymligt salongsutrymme där 4 personer kan sitta bekvämt tack vare den breda bänken baktill och de två sätena i kabinen. Den är färdigt utrustad med kablar för att installera en satellitantenn och en TV-apparat. För att garantera ljus och rymd inne i husbilen har taket en panoramataklucka på 620x420cm med mörkläggningsgardin och myggnät.

Kök

Köket i V600G är uformat för att du ska kunna laga mat utan besvär. Det är utrustat med 5 lådor med broms och ett takskåp. Gasolspisen har 2 lågor med piezotändning och ett lock som gör det möjligt att förstora arbetsytan, liksom även förlängningen som finns i änden av möbeln.

Badrum och toalett

V600G är utrustad med ett 3-i-1 badrum med smarta och användarvänliga lösningar. Detta 790×860 cm utrymme är utrustat med ett Thetford-wc monterat på glidskena och ett inskjutbart tvättställ som gör att duschutrymmet blir stort. Ett takfönster med storleken 280×280 möjliggör en god ventilation av detta utrymme.

Rum

V600G är utrustad med en infällbar säng, med Bultex komfortmadrass på ribbförsedd sängbotten. Bäddens mått är 135 x 194 cm. Många takskåp har placerats på båda sidor om bädden, och de döljer även USB-portar. I tillval kan du låta lägga till ett större klädskåp i sovrummet. Under sängen finns ett stort lastutrymme där du kan förvara allt nödvändigt och lätt få tillgång till utrymmet för gasol och färskvattentank.

Utvändigt

Pilote V600G fortsätter att förnya och föbättra sig. Denna modell är 5,99 m lång, och tillgänglig i standard eller premium utrustningsnivå, liksom alla vans från Pilote. Den har bland annat en smart toalettlösning och en extra garderob för långa kläder.

Technical informations

Längd
5.99 m
Bredd
2.69 m
Sittplatser
4
Sovplatser
2
Last
650 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg