Vardagsrum

Utformningen av salongen i den nya V600J är rätt överraskande när man stiger in i bilen. Ingen bänk baktill. I stället har vi integrerat ett förvaringsutrymme monterat ovanför bordet som kan skjutas i riktning mot de två sätena i kabinen. För ytterligare komfort finns det i möbeln en vadderad fördjupning, där personen som sitter i förarsätet kan ha sina fötter.

Kök

Köksenheten är utrustad med en kombinerad diskho och gasolspis med 2 lågor och piezotändning, som kan förstoras med hjälp av den inskjutbara förlängningen. 3 lådor (med stötdämpare) och ett takskåp där du kan förvara dina köksattiraljer.

Badrum och toalett

V600J är utrustad med ett 3-i-1 badrum med smarta och användarvänliga lösningar. Detta 790×860 cm utrymme är utrustat med ett Thetford-wc monterat på glidskena och ett inskjutbart tvättställ som gör att duschutrymmet blir stort. Ett takfönster med storleken 280×280 möjliggör en god ventilation av detta utrymme.

Rum

De som trivs i en bekväm bädd kommer att uppskatta enkelsängarna i nya V600J och Froli madrasserna med fjäderklossar. De rymliga enkelsängarna, 77×200 cm, kan få ett tillägg som förvandlar dem till en bädd för 2 personer med en bredd på 190cm. I sovdelen finns även en mycket stor garderob som dolts i fotänden. Under sängen finns ett stort lastutrymme där du kan förvara allt nödvändigt och lätt få tillgång till utrymmet för gasol och färskvattentank.

Utvändigt

V600J är en nykomling bland märkets husbilar, och en van som är lämplig för två personer. Enkelsängarna är mycket bekväma och lastutrymmet är synnerligen stort.

Technical informations

Längd
5.99 m
Bredd
2.69 m
Sittplatser
2
Sovplatser
2
Last
680 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg