Vardagsrum

I V600S har du ett rymligt salongsutrymme där 4 personer kan sitta bekvämt tack vare den breda bänken baktill och de två sätena i kabinen. Den är färdigt utrustad med kablar för att installera en satellitantenn och en TV-apparat. För att garantera ljus och rymd inne i husbilen har taket en panoramataklucka på 620x420cm med mörkläggningsgardin och myggnät.

Kök

Köket i V600S är uformat för att du ska kunna laga mat utan besvär. Det är utrustat med 5 lådor med broms och ett takskåp. Gasolspisen har 2 lågor med piezotändning och ett lock som gör det möjligt att förstora arbetsytan, liksom även förlängningen som finns i änden av möbeln.

Badrum och toalett

Det praktiska och ergonomiska badrummet erbjuder ett rymligt område (1018×620 cm) för att duscha, tack vare det skjutbara tvättstället. Ett takfönster med storleken 280×280 möjliggör en god ventilation i detta utrymme.

Rum

Kan tre eller fyra personer åka ut på resa tillsammans utan att bädda i dinetten varje dag? Den enda lösningen är V600S som har två stora våningssängar baktill. Borttagbara och individuella sängbottnar i den övre bädden ger en stor frihet att organisera sovrummet. Under sängen finns ett stort lastutrymme där du kan förvara allt nödvändigt och lätt få tillgång till utrymmet för gasol och färskvattentank.

Utvändigt

V600S, som är utrustad med våningssängar, kan anses vara en riktig familjebil. Alla familjemedlemmar har egna utrymmen där de kan förvara sina personliga tillhörigheter. Den stora salongen framtill i bilen är en idealisk plats för minnesvärda stunder.

Technical informations

Längd
5.99 m
Bredd
2.69 m
Sittplatser
4
Sovplatser
2
Last
660 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg