Vardagsrum

V630G är försedd med en salong av exceptionell storlek. Den är L-formig och tack vare det fällbara sätet kan 6 personer sätta sig runt det stora mittbordet. För att garantera ljus och rymd inne i husbilen har taket en panoramataklucka på 620x420cm med mörkläggningsgardin och myggnät och fönster som öppnas utåt, 750x465cm.

Kök

Köket i V630G är uformat för att du ska kunna laga mat utan besvär. Det är utrustat med 5 lådor med broms och ett takskåp. Gasolspisen har 2 lågor med piezotändning och ett lock som gör det möjligt att förstora arbetsytan, liksom även förlängningen som finns i änden av möbeln.

Badrum och toalett

V630G är utrustad med ett 3-i-1 badrum med smarta och användarvänliga lösningar. Detta 790×860 cm utrymme är utrustat med ett Thetford-wc monterat på glidskena och ett inskjutbart tvättställ som gör att duschutrymmet blir stort. Ett takfönster med storleken 280×280 möjliggör en god ventilation av detta utrymme.

Rum

V630G är utrustad med en infällbar säng, med Bultex komfortmadrass på ribbförsedd sängbotten. Bäddens mått är 135 x 194 cm. Många takskåp har placerats på båda sidor om bädden, och de döljer även USB-portar. I tillval kan du låta lägga till ett större klädskåp i sovrummet. Under sängen finns ett stort lastutrymme där du kan förvara allt nödvändigt och lätt få tillgång till utrymmet för gasol och färskvattentank.

Utvändigt

Eftersom längden aldrig kan vara det enda kriteriet, är det skäl att titta närmare på V630G och få en uppfattning om alla dess fördelar. Det är lätt att bli övertygad av den rymliga och trevliga salongen, den smarta badrumslösningen och de nya förvaringarna i denna modell.

Technical informations

Längd
6.36 m
Bredd
2.69 m
Sittplatser
4
Sovplatser
2
Last
565 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg