Vardagsrum

I V630J har du ett rymligt salongsutrymme där 4 personer kan sitta bekvämt tack vare den breda bänken baktill och de två sätena i kabinen. Den är färdigt utrustad med kablar för att installera en satellitantenn och en TV-apparat. För att garantera ljus och rymd inne i husbilen har taket en panoramataklucka på 620x420cm med mörkläggningsgardin och myggnät.

Kök

Köket i V630J är uformat för att du ska kunna laga mat utan besvär. Det är utrustat med 5 lådor med broms och ett takskåp. Gasolspisen har 2 lågor med piezotändning och ett lock som gör det möjligt att förstora arbetsytan, liksom även förlängningen som finns i änden av möbeln.

Badrum och toalett

V630J är utrustad med ett 3-i-1 badrum med smarta och användarvänliga lösningar. Detta 790×860 cm utrymme är utrustat med ett Thetford-wc monterat på glidskena och ett inskjutbart tvättställ som gör att duschutrymmet blir stort. Ett takfönster med storleken 280×280 möjliggör en god ventilation av detta utrymme.

Rum

De som trivs i en bekväm bädd kommer att uppskatta enkelsängarna i V630J. De rymliga enkelsängarna, 77×200 cm, kan få ett tillägg som förvandlar dem till en bädd för 2 personer med en bredd på 190cm, och de som vill ha ett ännu större utrymme i garaget kan höja en del av bädden för att förvandla enkelsängarna till en infällbar säng. Under sängen finns ett stort lastutrymme där du kan förvara allt nödvändigt och lätt få tillgång till utrymmet för gasol och färskvattentank

Utvändigt

I en skåpbil som inretts till husbil är allt en fråga om balans. V630J gör inte avkall på andra krav för att säkra komforten i sovrummet och de två bäddarna som är placerade i bilens längdriktning, i motsats till vad fallet är i övriga vans från Pilote. En lång mellandyna kan placeras mellan dem och göra dem till en stor sovplats med en bredd på 194 cm.

Technical informations

Längd
6.36 m
Bredd
2.69 m
Sittplatser
4
Sovplatser
2
Last
580 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg