Vardagsrum

Med V633M får du ett stort vardagsrum där du bekvämt kan sitta upp till fyra personer, tack vare den stora bakre bänken och de två hyttsätena. Kabinen är öppen som standard, vilket gör det lätt att röra sig i den.
För att garantera ett fint ljus inomhus är taket utrustat med ett panoramiskt soltak på 62×42 cm med mörkläggning och myggnät.

Kök

Köket i V633M är mycket funktionellt. Den har stora lådor med ändstopp och 2 stora skåp. Under kylskåpet med 90 liter kompression finns en glidande bänkskiva som gör att du enkelt kan laga mat. När det gäller matlagning är kombinationen av en tank och två brännare med piezotändning mycket lätt att rengöra.

Badrum och toalett

V633M är utrustad med ett 3-i-1-badrum med smarta lösningar för bekväm användning. Det här utrymmet på 79×86 cm är utrustat med en Thetford-toalett och ett utdragbart handfat som lämnar ett stort duschutrymme. Ett 28×28 takfönster ger god ventilation i detta utrymme. Dess utformning på en H3-ram gör det möjligt att integrera ett extra skåp.

Rum

V633M är konstruerad med en elektriskt manövrerad takbädd som kan placeras på två olika höjder. På varje våningsplan finns det en vik som gör att du kan njuta av utsikten.

För förvaring är skåpen utrustade med skjutgardiner så att du kan komma åt dina saker oavsett hur sängen står.

Utvändigt

Eftersom storleken aldrig kommer att vara det enda kriteriet bör V633M övervägas för alla sina fördelar. Det stora vardagsrummet, det smarta 3-i-1-duschrummet och framför allt lastutrymmets maximala kapacitet, som gör att du kan förvara allt du behöver, till och med en motorcykel, kommer att övertyga dig.

Technical informations

Längd
6.36 m
Bredd
2.69 m
Sittplatser
4
Sovplatser
2
Last
530 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg